In the Name of the father, the Son and the Holy Spirit one God Amen!


Het Doel

De stichting Ethiopische Orthodoxe kerk in Nederland, Debre Mewi Heilige Gabriël Kerk, stelt zich ten doel de Ethiopische Orthodoxe Tewahido christenen in Nederland de beleving van hun godsdienst, volgens leer en traditie van de Ethiopische Orthodoxe Eredienst, te onderrichten.

Het geven van godsdienstles en elkaar ontmoeten staan centraal, maar ook zet de stichting zich in voor activiteiten op het vlak van zorg, welzijn, educatie voor kinderen, en m.b.t. maatschappelijke thema’s.

De stichting Ethiopische Orthodoxe kerk in Nederland, Debre Mewi Heilige Gabriel Kerk heeft de vereniging Association of Fnote – Selam Followers Postbus 69217, 1060 CE Amsterdam, KvK nummer 34142897 opgericht voor het bijeenbrengen van de Ethiopische Orthodoxe gemeenschap in Amsterdam en omgeving ter bevordering van de beginselen van eenheid, liefde en vrede.

De stichting Ethiopische Orthodoxe kerk in Nederland heeft van de parochie Nicolaas Pieck en gezellen te Rotterdam een kerk in Pernis Overhandstraat 71, 3195 SE gekocht.

Door de stichting werden volgens afspraak alle betalingen voor laatstgenoemde kerk op tijd betaald. Hierdoor is de hypotheek voor het genoemde pand volledig ingelost.


 

 

home
church services
biblical studies
kids
memebership


 

 

links
contact us
songs
photos
preachings
download


Good Friday
Preaching